All Dogs Go to Heaven – Toti cainii merg in rai dublat in romana

Vezi acum All Dogs Go to Heaven – Toti cainii merg in rai dublat in romana subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria filmeseriale , All Dogs Go to Heaven – Toti cainii merg in rai dublat in romana in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


All Dogs Go to Heaven (1989) Online Dublat In Romana


Film Animatie Toti cainii merg in rai / Desene Animate All Dogs Go to Heaven (1989) Online Gratis, Dublat In Romana.


Descriere: Charlie – un caine de vanatoare, patron al unui casino din New Orleans – este ucis de partenerul sau de afaceri, Carface. Ajuns in Rai, practic doar pentru faptul ca toti cainii merg in Rai, Charlie se trezeste pus sa astepte la poarta, pana cand faptele bune, pe care le-a facut in timpul vietii, vor fi puse in balanta cu cele rele.
Hotarat sa indrepte lucrurile in New Orleans, Charlie fura un ceas al Raiului, inscriptionat cu numele sau si se intoarce pe pamant, unde impreuna cu prietenul sau Itchy, descopera secretul lui Carface: Anne-Marie – o fetita care poate vorbi cu animalele.
Carface, ajutat de Killer, s-a folosit de talentul lui Anne-Marie, pentru a prezice si paria la curse. Charlie rapeste fetita, sperand ca la randul lui sa stranga ceva bani si sa-l ruineze pe Carface. Dar Anne-Marie crede ca a gasit in caine un prieten extraordinar, iar afectiunea fetitei il conduce pe Charlie pe carari la care nu a visat niciodata.
Dupa o serie de scheme diabolice, situatii limita si aventuri neasteptate, Charlie si Anne-Marie sunt in pericol de moarte. Doar unul din ei poate scapa cu viata, iar rezolvarea situatiei se afla in mainile (labele) lui Charlie.


VARIANTA 1

VARIANTA 2
VARIANTA 3

VARIANTA 4

SERVER HD
Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *