Asterix si vikingii online dublat in romana

Vezi acum Asterix si vikingii online dublat in romana subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria filmeseriale , Asterix si vikingii online dublat in romana in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Asterix And The Vikings (2006) Dublat In RomanaFilm Online HD Asterix si vikingii – Asterix And The Vikings (2006) Gratis, Dublat In Romana. Film Animatie Asterix And The Vikings – Asterix si vikingii (2006) Cu: Paul Giamatti, Brad Garrett.


Descriere: In micul orasel galez isi face intrarea Chefix, nepotul sefului, iar Asterix si Obelix primesc sarcina de a scoate din el un barbat adevarat. Sub aparenta aroganta, acest tanar originar din Lutetia nu este decat un mare las, iar antrenamentul de soc de care va avea parte risca sa nu aiba prea mari sanse de reusita… In acelasi timp, vikingii debarca in Galia, hotarati sa gaseasca un „campion al fricii” care va putea, dupa cum le-a promis magul lor, sa ii invete sa zboare, caci in mintea lui „frica iti da aripi”… Rapirea lui Chefix de catre vikingi este o adevarata catastrofa. Asterix si Obelix trebuie sa faca tot posibilul pentru a-l gasi. In timp ce ei pleaca in cautarea lui in Marele Nord, tanarul lor protejat, picat fara voia lui in mijlocul unui complot infam, o descopera pe frumoasa si curajoasa Abba, descoperind ca uneori dragostea are efectul unui pumn…


Asterix et les Vikings (2006) Vizioneaza Online

VARIANTA 1

VARIANTA 2

VARIANTA 3Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *