AZIZ online subtitrat

Vezi acum AZIZ online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , AZIZ online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Aziz Payidar (Murat Yıldırım), fiul familiei Payidar, cel mai mare și singurul producător de covoare din Antakya, duce o viață prosperă și bogată. delegatul francez Mösyö Soarta lui Aziz se schimbă atunci când Pierre (Fırat Tanış) își ucide fiul, locotenentul Andre; Este nevoit să lase în urmă pământul natal, singura lui iubire, pe scurt, tot ce are. A murit doi ani mai târziu feedback în timp ce se presupune va fi neașteptat pentru toată lumea. Acum nimic nu mai este la fel ca înainte. Nu numai că Aziz a pierdut tot ce avea, dar Antakya sub ocupația franceză este mai rău decât ceea ce a lăsat. a luat o întorsătură. De asemenea, prima lui dragoste, Dilruba (Damla Sönmez), este logodită cu fiul unchiului său Galip Payidar (Ahmet Mümtaz Taylan), Adem (Güven Murat Akpınar). 

Așa cum Aziz, care a trebuit să o ia de la capăt, a renăscut din cenușă cu lupta pentru viață; un simplu sătean Intrarea neașteptată a fiicei sale, Efnan (Simay Barlas), în viața sa  De asemenea, se va afla într-o dilemă emoțională, iar după frământările emoționale intense pe care le-a trăit, se va regăsi în timp atât pe sine, cât și pe adevărata sa iubire.Actori:  Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan, Simay Barlas, Meral Çetinkaya, Fırat Tanış, Elif Sönmez, Baran Akbulut, Güven Murat Akpınar, Füsun Demirel, Eren Hacısalihoğlu, Ayten Soykök, Berkay Akın, Haydar Koyel, Suzan Kardeş, Özgür Onan, İmren Şengel, Cenan Çamyurdu, Mehmet Avdan, Fatih Sahin, Erdem Akakçe, Selçuk Borak si altii;
Gen: Dramă;
Difuzare in Romania: SerialeOnlinez.Us;
Lansat: 2021;
IMDb: 8,0

AZIZ
AZIZ – EPISODUL 1 ✔️ AZIZ – EPISODUL 2 ✔️
AZIZ – EPISODUL 3 AZIZ – EPISODUL 4
AZIZ – EPISODUL 5 AZIZ – EPISODUL 6
AZIZ – EPISODUL 7 AZIZ – EPISODUL 8
AZIZ – EPISODUL 9 AZIZ – EPISODUL 10

[full-post]

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *