Băiatul meu (Cocuk) online subtitrat

Vezi acum Băiatul meu (Cocuk) online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Băiatul meu (Cocuk) online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Serialul turcesc „Băiatul meu”, în original „Çocuk”, urmărește destinele a trei femei cărora maternitatea le marchează profund existența. Din afară, Asiye (Nazan Kesal) are tot ce-și poate dori o femeie. E bogată, puternică și înconjurată de o familie iubitoare. Femeia ascunde însă un secret dureros: în tinerețe, acum mulți ani, a fugit de acasă cu un tânăr de care era îndrăgostită, pe care familia sa nu-l accepta. Așa cum se întâmplă de atâtea ori în astfel de cazuri, Asiye e părăsită de iubit după ce rămâne însărcinată. Fără alternativă, protagonista se întoarce în casa familiei sale, copilul e dat spre adopție imediat după naștere, iar ea acceptă căsătoria aranjată de tatăl ei. Peste ani, aceeași dramă pe care a trăit-o Asiye o trăiește și frumoasa Akca (Merve Çagiran). Fata îl iubește pe Hasan (Ismail Hacioglu), dar când acesta devine agresiv și ajunge la închisoare, Akca, ea însăși fiica unei prostituate și obișnuită cu greutățile vieții, decide să-și dea băiețelul nou-născut spre adopție, în speranța că va avea o viață mai bună.


Actori:  Nazan Kesal, Ismail Hacioglu, Serhat Teoman, Merve Çagiran, Ceyda Ates, Kenan Acar, Nimet Iyigün, Mehmet Emin Güney, Muhammed Furkan Erkan, Emre Yetek. si altii;
Gen: Dramă;
Difuzare in Romania: SerialeOnlinez.Us;
Lansat: 2019 – 2020;
IMDb: 5,3

BĂIATUL MEU
BĂIATUL MEU – EPISODUL 1 ✔️ BĂIATUL MEU – EPISODUL 2 ✔️
BĂIATUL MEU – EPISODUL 3 BĂIATUL MEU – EPISODUL 4
BĂIATUL MEU – EPISODUL 5 BĂIATUL MEU – EPISODUL 6
BĂIATUL MEU – EPISODUL 7 BĂIATUL MEU – EPISODUL 8
BĂIATUL MEU – EPISODUL 9 BĂIATUL MEU – EPISODUL 10

[full-post]

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *