Barbie in Spargatorul de Nuci (2001) Online dublat in romana

Vezi acum Barbie in Spargatorul de Nuci (2001) Online dublat in romana subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria filmeseriale , Barbie in Spargatorul de Nuci (2001) Online dublat in romana in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Barbie in the Nutcracker (2001) Dublat In Romana


Film Animatie / Desene Animate Dublate Barbie si Spargatorul de Nuci – Barbie in the Nutcracker (2001) Online Gratis In Romana


Descriere: Cu toti cred ca stiti povestea Spargatorului de nuci. Iata ca aceasta poveste este transpusa si intr-o poveste pentru cei mici care o are ca protagonista pe Barbie. In timp ce se aflau la cursuri de balet Barbie este nevoita sa-i povesteasca surorii ei mai mici, Kelly, aventurile dansatoarei Clara. Aceasta isi pierduse parintii cand era mica si de atunci locuia la bunicul ei alaturi de fratele sau. In ajunul Craciunului Clara primeste cadou un mic soldatel, un spargator de nuci.seara adoarme cu spargatorul in brate si devine partasa la niste lucruri surprinzatoare. Spargatorul ei de nuci prinde viata si porneste o lupta crancena cu soldatii Regelui Soarece. In timpul luptei Clara este transformata si ea intr-o persoana micuta, de dimensiunile spargatorului de nuci. Aceasta descopera ca si spargatorul de nuci, este de fapt un print, cazut si el in capcana Regelui Soarece. Pentru a putea rupe vraja si a se intoarce la dimensiunile normale, Clara trebuie sa o gaseasca pe Printesa Bombonica, singura capabila sa inverseze o astfel de vraja. Daca va reusi sa repare tot raul facut de Regele Soarece.


VARIANTA 1

VARIANTA 2

VARIANTA 3

VARIANTA 4Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *