Barbie in tabara de muzica – rock online subtitrat

Vezi acum Barbie in tabara de muzica – rock online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria filmeseriale , Barbie in tabara de muzica – rock online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Barbie in Rock ‘n Royals (2015) Online Subtitrat In Romana


Film Animatie / Desene Animate Dublate Barbie in tabara de muzica – Barbie in Rock ‘n Royals (2015) Online Gratis, Subtitrat In Romana.


Descriere: Fiți gata de rock’n’roll cu Barbie! În acest muzical, Barbie™ este Prințesa Courtney, o prințesă modernă a cărei lume e dată peste cap când face schimb de vieți cu Erika, o vedetă rock faimoasă.

Două lumi complet opuse și diferite se vor ciocni în momentul în care, printr-o încurcătură, prințesa Cortuney ajunge la Tabăra de Muzică, iar Erika, la Tabăra Regală. În timp ce conducerea celor două tabere se străduie să repare greșeala, și Courtney, și Erika învață să se adapteze mediului nou pentru ele, distrându-se și făcându-și prieteni noi.

Când fetele află că ambele tabere sunt amenințate cu închiderea, își dau seama că e timpul să-și asume adevărata personalitate și să se unească pentru un concurs legendar care va arăta că totul e posibil când îndrăznești să ai vise mari!
Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *