Casatorie cu bucluc (Afili Ask) online subtitrat

Vezi acum Casatorie cu bucluc (Afili Ask) online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Casatorie cu bucluc (Afili Ask) online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Kerem Yigiter (interpretat de actorul Caglar Ertugrul) este un baiat bogat, fiul patronului unei fabrici de textile. Tatal lui Kerem este un familist convins si este foarte suparat pe fiul lui pentru ca nu doreste sa isi intemeieze o familie si sa se insoare. Lui Kerem ii plac distractiile, femeile si nu doreste sa se aseze la casa lui.

Ayse Ozkayali (Burcu Ozberk) este o fata tanara frumoasa si desteapta care lucreaza la fabrica de textile. Ayse are 2 frati: Riza (Taner Rumeli) care este fratele mai mare al Aysei, un fost puscarias care o controleaza pe Ayse si Erkut (Ugur Uzunel) acesta este fratele mai mic al Aysei si este un tip caruia nu-i place munca insa se gandeste doar lui sa ii fie bine.

Actori:  Caglar Ertugrul, Burcu Özberk, Benian Dönmez, Nese Baykent, Taner Rumeli, Ugur Uzunel, Serkay Tütüncü, Zeynep Tugçe Bayat, Asena Tugal, Altan Erkekli si altii;
Gen: Comedie; Romantic
Difuzare in Romania: SerialeOnlinez.Us;
Lansat: 2019 – 2020;
IMDb: 6,5

CĂSĂTORIE CU BUCLUC
CĂSĂTORIE CU BUCLUC – EPISODUL 1 CĂSĂTORIE CU BUCLUC – EPISODUL 2
CĂSĂTORIE CU BUCLUC – EPISODUL 3 CĂSĂTORIE CU BUCLUC – EPISODUL 4
CĂSĂTORIE CU BUCLUC – EPISODUL 5 CĂSĂTORIE CU BUCLUC – EPISODUL 6
CĂSĂTORIE CU BUCLUC – EPISODUL 7 CĂSĂTORIE CU BUCLUC – EPISODUL 8
CĂSĂTORIE CU BUCLUC – EPISODUL 9 CĂSĂTORIE CU BUCLUC – EPISODUL 10

[full-post]

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *