Chipul Ingerului (Viso d'angelo) online subtitrat

Vezi acum Chipul Ingerului (Viso d'angelo) online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Chipul Ingerului (Viso d'angelo) online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Acţiunea din Chip de înger se petrece într-un orăşel italian de pe malul mării, unde un şir de crime misterioase înfioară comunitatea: asasinul lasă cate un rozariu în mâinile fiecăreia dintre victimele sale. Cazul îi este încredinţat inspectorului Roberto Parisi (Gabriel Garko), specialist în crimele în serie, care descoperă că toate victimele locuiseră o vreme la centrul de recuperare Santa Teresa, condus de sora Serafina (Angela Molina). Ca să afle ce se întâmplă dincolo de uşile închise, Parisi o trimite acolo pe colega lui, Angela Garelli (Cosima Coppola), ea însăşi fostă toxicomană. În timp ce îşi urmează tratamentul, Angela se trezeşte prizonieră a unui labirint de intrigi şi de secrete pe care nimeni nu le-ar fi crezut posibile în orăşelul lor aparent liniştit.


Actori:  Cosima Coppola, Alessandra Costanzo, Mambaye Diop, Federico Galante, Gabriel Garko, Veronica Gentili, Antonio Giuliani si altii;
Gen: Dramă; Mister; Thriller
Difuzare in Romania: SerialeOnlinez.Us;
Lansat: 2011 -;
IMDb: 7,6

CHIPUL ÎNGERULUI
CHIPUL ÎNGERULUI – EPISODUL 1 ✔️ CHIPUL ÎNGERULUI – EPISODUL 2 ✔️
CHIPUL ÎNGERULUI – EPISODUL 3 ✔️ CHIPUL ÎNGERULUI – EPISODUL 4 ✔️ FINAL

[full-post]

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *