Crime impotriva umanitatii (Insanlik Sucu) online subtitrat

Vezi acum Crime impotriva umanitatii (Insanlik Sucu) online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Crime impotriva umanitatii (Insanlik Sucu) online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Cemal Gökdemir (Kaan Yıldırım) locuiește în Adana împreună cu familia și lucrează ca ospătar într-un restaurant. Din păcate, tatăl său se îmbolnăvește și nu are bani să cumpere medicamentul de care are nevoie. Tatăl său moare în sfârșit, dar mai întâi îi spune că are rude bogate la Istanbul. Când a avut loc înmormântarea tatălui lui Cemal, rudele sale bogate au ajuns la Istanbul, mai exact unchiul său Sami Gökdemir (Ahmet Mümtaz Taylan), împreună cu soția sa Emel (Deniz Uğur), fiul său Gökhan (Serkay Tütüncü) și iubita sa, Suna ( Gizem Karaca). Cemal se luptă cu unchiul său Sami, deși îi oferă un loc de muncă la Istanbul, în plus, este impresionat și de frumusețea lui Suna.

Actori:  Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Ahmet Mümtaz Taylan, Serkay Tütüncü, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Laçin Ceylan si altii;
Gen: Comedie, Romantic;
Difuzare in Romania: SerialeOnlinez.Us;
Lansat: 2018;
IMDb: 5,2.

CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII
CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII – EPISODUL 1 CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII – EPISODUL 2
CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII – EPISODUL 3 CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII – EPISODUL 4
CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII – EPISODUL 5 CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII – EPISODUL 6
CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII – EPISODUL 7 CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII – EPISODUL 8
CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII – EPISODUL 9 CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII – EPISODUL 10

[full-post]

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *