Fata nimanui (Fiica strainei) online subtitrat

Vezi acum Fata nimanui (Fiica strainei) online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Fata nimanui (Fiica strainei) online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Elkizi online subtitrat. Luptând pentru visele ei, Ezo are două lucruri de care să se țină în această viață; amintiri și ce a mai rămas de la mama ei – Deci o mână de speranță. Totuși, tot ce are în mână este luat imediat de familia sa, care o persecută. Ezo are două moduri. Ea fie va renunța, fie va lupta. Ea alege să lupte, până la moarte.
Harun și mama lui Nermin, care profită de situația dificilă a lui Ezo, își pun ochii pe Ezo, pe care o văd ca fiind cea mai slabă verigă, pentru a-și recâștiga vechile vremuri pompoase, dar există ceva ce ei nu stiu, Ezo nu este atât de neputincioasă și neajutorată pe cât cred ei. Neștiind ce a făcut și ce va face, ei vor deveni pradă pe drumul spre vânătoare.


Actori:  Sevda Erginci, Perihan Savas, Fikret Kuskan, Sedef Avci, Ismail Ege Sasmaz, Münir Can Cindoruk, Toprak Saglam, Alayça Öztürk, Nur Yazar, Firat Dogruloglu, Sinan Arslan, Çagla Simsek si altii;
Gen: Dramă;
Difuzare in Romania: SerialeOnlinez.Us;
Lansat: 2021;
IMDb: 6,9

FATA NIMĂNUI
FATA NIMĂNUI – EPISODUL 1 ✔️ FATA NIMĂNUI – EPISODUL 2
FATA NIMĂNUI – EPISODUL 3 FATA NIMĂNUI – EPISODUL 4
FATA NIMĂNUI – EPISODUL 5 FATA NIMĂNUI – EPISODUL 6
FATA NIMĂNUI – EPISODUL 7 FATA NIMĂNUI – EPISODUL 8
FATA NIMĂNUI – EPISODUL 9 FATA NIMĂNUI – EPISODUL 10

[full-post]

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *