Firebreather (2010) Online dublat in romana

Vezi acum Firebreather (2010) Online dublat in romana subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria filmeseriale , Firebreather (2010) Online dublat in romana in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Firebreather (2010) Dublat In Romana


Film Animatie Cartoon Network Firebreather / Desene Animate Firebreather (2010) Online Gratis, Dublat In Romana.


Descriere: Duncan Rosenblatt este un băiat de 16 ani ai cărui părinţi sunt separaţi. Margaret este o mamă absolut normală care îşi creşte băiatul într-o casă din suburbii, iar tatăl, Belloc, este un dragon imens, dintr-o specie numită Kaiju. Belloc era liderul Kaiju, iar atunci când a izbucnit războiul dintre Kaiju şi oameni numai dragostea lui pentru Margaret a fost cea care a împiedicat distrugerea ambelor tabere.
După terminarea războiului, toţi dragonii Kaju s-au făcut nevăzuţi, iar Margaret a fost nevoită să-l crească singură pe Duncan. Acesta e acum un licean obişnuit? Cu excepţia tenului oarecum portocaliu şi a temperamentului incendiar. Transferat la un liceu nou, se împrieteneşte cu Isabel şi Ken şi se îndrăgosteşte de cea mai frumoasă fată din şcoală, Jenna.
Ştiind că Duncan a împlinit vârsta la care poate înţelege responsabilităţile, Belloc porneşte în căutarea fiului său. Speranţa lui cea mai fierbinte este că Duncan va îndrăgi lumea Kaiju şi va accepta să devină moştenitorul tronului. Dar lucrurile nu sunt atât de simple…


FIREBREATHER (2010) VIZIONEAZA ONLINE

VARIANTA 1

VARIANTA 2

VARIANTA 3

VARIANTA 4Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *