Hei Istanbul (Ulan Istanbul) online subtitrat

Vezi acum Hei Istanbul (Ulan Istanbul) online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Hei Istanbul (Ulan Istanbul) online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Filozofia de bază a echipei; Este „Fură doar”. Ei fură ceea ce nu au nevoie, atât cât au nevoie, din nevoie. Prietenia este cel mai de bază lucru care leagă acest echipaj format din Ferdi, Karlos, Yaren și Bahadır. Totuși, totul se schimbă când află că Ali Rıza Kaptan, un vechi și valoros prieten al lui Kandemir, a fost prins și închis din cauza lui. Kandemir și banda lui se stabilesc într-unul din cartierele vechi din Istanbul, cu identități noi. În ziua în care tatăl familiei, Kandemir, și așa-numiții săi copii se vor stabili în casă, un alt oaspete surpriză li se alătură … Odată ce Derya se alătură echipei, Familia Nevizade, formată din Kandemir și cei 5 copii ai săi, ia forma finală. În cartierul în care echipa a crezut că este calmă și fără evenimente și a decis să se stabilească, nimic nu este așa cum pare de departe. Toate acestea sunt una dintre cele mai pline de farmec pentru acest oraș. Au venit la ULAN.

Actori:  Erkan Kolçak Köstendil; Sebnem Bozoklu; Kaan Yildirim; Salih Bademci; Zeynep Kankonde; Ugur Polat; Zihni Göktay si altii;
Gen: Comedie; Crimă;
Difuzare in Romania: SerialeOnlinez.Us;
Lansat: 2014 – 2015;
IMDb: 7,2.

ULAN ISTANBUL
ULAN ISTANBUL – EPISODUL 1 ULAN ISTANBUL – EPISODUL 2
ULAN ISTANBUL – EPISODUL 3 ULAN ISTANBUL – EPISODUL 4
ULAN ISTANBUL – EPISODUL 5 ULAN ISTANBUL – EPISODUL 6
ULAN ISTANBUL – EPISODUL 7 ULAN ISTANBUL – EPISODUL 8
ULAN ISTANBUL – EPISODUL 9 DULAN ISTANBUL – EPISODUL 10

[full-post]

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *