Inima ranita (Kalp Yarasi) online subtitrat

Vezi acum Inima ranita (Kalp Yarasi) online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Inima ranita (Kalp Yarasi) online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Ferit Sancakzade este moștenitorul prețuit al uneia dintre familiile bine stabilite ale Antakya. Ayse, pe de altă parte, este o tânără plină de viață care locuiește în Istanbul, care a reușit să stea în picioare. Ferit, care este pe cale să se căsătorească cu Hande, fiica Familiei Varoglu, alegerea familiei sale, se confruntă cu faptele înainte de nuntă și lumea lui se răstoarnă. Zguduită de trădare, calea lui Ferit se încrucișează cu Ayse. Cei doi se regăsesc într-un joc dificil de căsătorie după întâlnirea lor accidentală. Povestea, care are loc în Antakya, un ținut străvechi care este leagănul civilizațiilor, se transformă într-o adevărată poveste de dragoste testând prietenia cu dragostea, trecutul cu viitorul și pasiunea cu răbdarea.

Actori:  Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner si altii;
Gen: Dramă;
Difuzare in Romania: SerialeOnlinez.Us;
Lansat: 2021;
IMDb: 7,2.

INIMĂ RANITĂ
INIMĂ RANITĂ – EPISODUL 1 INIMĂ RANITĂ – EPISODUL 2
INIMĂ RANITĂ – EPISODUL 3 INIMĂ RANITĂ – EPISODUL 4
INIMĂ RANITĂ – EPISODUL 5 INIMĂ RANITĂ – EPISODUL 6
INIMĂ RANITĂ – EPISODUL 7 INIMĂ RANITĂ – EPISODUL 8
INIMĂ RANITĂ – EPISODUL 9 INIMĂ RANITĂ – EPISODUL 10

[full-post]

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *