Inspector Gadget – Cele mai noi aventuri dublat in romana

Vezi acum Inspector Gadget – Cele mai noi aventuri dublat in romana subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria filmeseriale , Inspector Gadget – Cele mai noi aventuri dublat in romana in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Inspector Gadget’s Biggest Caper Ever (2005) Online Dublat In Romana


Film Animatie / Desene Animate Dublate Inspector Gadget – Cele mai noi aventuri – Inspector Gadget’s Biggest Caper Ever (2005) Online gratis in romana.


Descriere: Primarul din Metro City, Markham, decide ca orasul are nevoie de o atractie turistica, care sa aduca din ce in ce mai multi turisti in oras. Cand se descopera un ou de soparla uriasa zburatoare, preistorica, sub cladirea inchisorii din oras, primarul crede ca toate problemele sale se vor rezolva. Dar Doctor Claw si subalternii sai fura oul, pentru a se folosii de soparla in planul sau de a domina lumea. Gadget pleaca in cursa pentru recuperarea oului, care va scoate un pui, si acesta crede ca Gadget este pranzul sau! Intre timp, Penny, Brain, si asistenta lui Gadget Loony, se pregatesc sa-l salveze pe detectiv din mainile lui Claw. Dar puiul de soparla este infometat, si, se pare ca mananca metal. Gadget trebuie sa salveze Metro City deoarece puiul a crescut pana la dimensiunea unui autobuz si va deveni violent. Este o infioratoare calatorie deasupra norilor, devenita si mai incredibila intr-o brilianta animatie 3-D, pe masura ce Gadget incearca sa evadeze din ascutitele ghiare si falcile repezi ale puiului soparla care manaca metal si creste foarte rapid..


Inspector Gadget (2005) Vizioneaza Online

VARIANTA 1

VARIANTA 2Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *