Legende din regatul bufnitelor (2010) Online Subtitrat

Vezi acum Legende din regatul bufnitelor (2010) Online Subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria filmeseriale , Legende din regatul bufnitelor (2010) Online Subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole (2010) Online Subtitrat In Romana


Film Animatie Legend of the Guardians / Desene Animate Legende din regatul bufnitelor (2010) Online Gratis, Subtitrat In Romana.


Descriere: Filmul ni-l prezintă pe Soren, un tânăr din familia bufniţelor, vrăjit de poveştile eroice ale tatălui său despre Guardians of Ga’Hoole, o armată de luptători înaripaţi care dă o bătălie pe viaţă şi pe moarte pentru a salva neamul bufniţelor din ghearele Purilor, forţe ale răului.
În timp ce Soren visează că într-o bună zi va putea să intre în armata eroilor săi favoriţi, fratele lui mai mare, Kludd, îl ia în derâdere; acesta tânjeşte mai degrabă să vâneze, să zboare liber din creangă în creangă şi să-şi înlocuiască fratele mai mic în inima tatălui lor. Dar invidia lui Kludd are consecinţe teribile—cei doi fraţi cad din vârful copacului în care-şi aveau cuibul, chiar în ghearele Purilor. Acum vine momentul ca Soren să organizeze o evadare spectaculoasă cu ajutorul altor bufniţe tinere şi curajoase. Ele zboară împreună peste mare şi prin zona ceţurilor întunecate pentru a ajunge la Marele Copac, unde îşi au sălaşul legendarii Gardieni—aceştia sunt singura speranţă a lui Soren de a-i învinge pe Puri şi de a salva regatul bufniţelor..


LEGEND OF GUARDIANS (2010) VIZIONEAZA ONLINE

VARIANTA 1

VARIANTA 2

VARIANTA 3Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *