Mame și mămici (Analar ve Anneler) online subtitrat

Vezi acum Mame și mămici (Analar ve Anneler) online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Mame și mămici (Analar ve Anneler) online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Zeliha (Sinem Kobal) este o frumoasă studentă universitară a cărei relație pasională cu activistul Murat (Hakan Kurtas) o pune în pericol. Se căsătorește cu Murat fără acordul tatălui ei și începe să se implice în lupte politice dintre dreapta (grupurile ultranaționaliste) și opoziția de stânga. Într-o zi, are loc o luptă politică la universitate și un student de dreapta este ucis. Atât Zeliha, cât și soțul ei Murat sunt căutați de poliție și din acest motiv; încep să se ascundă în casa mamei lui Murat, Neriman (Binnur Kaya). Neriman (Binnur Kaya) este o văduvă care lucrează la spital ca asistentă. Ea o acuză pe Zeliha că și-a lăsat fiul să fie implicat în lupte politice. Când fiul ei și nora ei vin la ea acasă pentru sprijin, ea îl sună pe fratele ei Ayhan (Okan Yalabik), care este ofițer de poliție în Istanbul. Ayhan, de fapt, o iubește în secret pe Zeliha și vrea să o despartă de nepotul său. El are unele probleme fiziologice și îl ucide pe nepotul ei Murat în miezul nopții, în timp ce Murat plănuiește să evadeze în străinătate. Nimeni nu află că Ayhan l-a ucis pe Murat.


Actori:  Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabik, Metin Akdülger, Ulas Tuna Astepe, Ahmet Tansu Tasanlar, Nazan Kesal, Hakan Kurtas, Binnur Kaya, Boran Kuzum, Bestemsu Özdemir, Kivanç Kasabali si altii;
Gen: Dramă;
Difuzare in Romania: SerialeOnlinez.Us;
Lansat: 2015;
IMDb: 5,2

MAME SI MĂMICI
MAME SI MĂMICI – EPISODUL 1 ✔️ MAME SI MĂMICI – EPISODUL 2 ✔️
MAME SI MĂMICI – EPISODUL 3 ✔️ MAME SI MĂMICI – EPISODUL 4 ✔️
MAME SI MĂMICI – EPISODUL 5 ✔️ MAME SI MĂMICI – EPISODUL 6 ✔️
MAME SI MĂMICI – EPISODUL 7 ✔️ MAME SI MĂMICI – EPISODUL 8 ✔️
MAME SI MĂMICI – EPISODUL 9 ✔️ MAME SI MĂMICI – EPISODUL 10 ✔️

[full-post]

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *