Norocul Irlandezului (2001) Online dublat in romana

Vezi acum Norocul Irlandezului (2001) Online dublat in romana subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria filmeseriale , Norocul Irlandezului (2001) Online dublat in romana in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


The Luck of the Irish (2001) Dublat In Romana


Film Animatie / Desene Animate Dublate Disney Channel Norocul Irlandezului – The Luck of the Irish (2001) Online Gratis In Romana.


Descriere: Kyle Johnson (Ryan Merriman) duce o viata ca-n povesti. Se simte in forma acum cand echipa lui de baschet intra in finale, fetele se tin scai de el si intotdeauna gaseste bani din intamplare. Se poate spune ca in general are un noroc chior, iar dovada e medalionul-talisman pe care il poarta la gat si de care e nedespartit…Dar Kyle nu-si da seama de puterea talismanului decat in ziua in care ii este furat si vede cum totul incepe sa se duca de rapa. A, da, si cand descopera ca de fapt face parte dintr-o famile de spiridusi irlandezi, iar talismanul furat e cel prin care familia lui isi pastreaza forma umana. Hotul e un spiridus rival si, ca sa-l prinda, Kyle are nevoie la propriu de norocul irlandezului, altfel locul lui va ramane de-a pururi in padurea verde…VARIANTA 1

VARIANTA 2

VARIANTA 3

VARIANTA 4

VARIANTA 5Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *