Pacatele tatalui meu (Babamin Gunahlari) online subtitrat

Vezi acum Pacatele tatalui meu (Babamin Gunahlari) online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Pacatele tatalui meu (Babamin Gunahlari) online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Povestea începe cu Ozan (Kadir Doğulu) care își asumă responsabilitatea pentru o crimă comisă de Ferruh (Mustafa Uğurlu) în trecutul său, pentru a nu face rău iubitului său Yeșim (Melisa Sözen). Pe măsură ce Ozan și Yeșim își asumă această crimă, pe care el nu a săvârșit-o, îi trage în viitor diferit, Ozan petrece ani neștiind că are o fiică. Yeșim apare în fața lui Ozan ani mai târziu pentru tratamentul măduvei pentru Zeyno. Zeyno cade ca un fascicul de lumină în viața lui Ozan, care nu are cea mai mică așteptare despre viață. Viața lui Zeyno este în mâinile lui Ozan, nu ar trebui să fie rănit pentru un transplant de măduvă. În ziua în care află că poate fi transplantat de măduvă osoasă pentru fiica sa, Ozan se găsește autorul unei crime pe care nu a comis-o. Dar de data aceasta are un motiv pentru care nu se poate sacrifica pe sine … Fiica sa Zeyno.


Actori:  Kadir Dogulu, Melisa Sözen, Mustafa Ugurlu, Ismail Demirci, Mehrnoush Esmaeilpour, Gökçen Bilge Çiftçi, Merve Atabek, Sezin Akbasogullari si altii;
Gen: Dramă;
Difuzare in Romania: SerialeOnlinez.Us;
Lansat: 2018 -;
IMDb: 6,6

PĂCATELE TATĂLUI MEU
PĂCATELE TATĂLUI MEU – EPISODUL 1 PĂCATELE TATĂLUI MEU – EPISODUL 2
PĂCATELE TATĂLUI MEU – EPISODUL 3 PĂCATELE TATĂLUI MEU – EPISODUL 4

[full-post]

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *