Pacatul si Rusinea (Il peccato e la vergogna) online subtitrat

Vezi acum Pacatul si Rusinea (Il peccato e la vergogna) online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Pacatul si Rusinea (Il peccato e la vergogna) online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


În Roma anilor 30 trăiește Nito Valdi, un băiat dificil abia ieșit din școala de reformă, care lucrează pentru un șef din zonă împreună cu prietenul său Tony. Întâlnirea cu frumoasa Carmen va aduce viața lui Nito într-o întorsătură neașteptată: după pierderea celui mai mare prieten al său, odată cu sosirea fascismului, Valdi se apropie de Cămășile Negre , devenind în același timp cel mai rău coșmar al lui Carmen. Nito este obsedat de ea și o dorește cu orice preț. Dar Carmen așteaptă un copil de la Giancarlo, descendent al uneia dintre cele mai proeminente familii din Roma: Fontamara. Povestea lui Carmen și Nito, care se dovedește a fi un psihopat nazist , este împletită cu cea a Fontamara, care tocmai au descoperit că au originiEvrei și care, prin urmare, trebuie să părăsească Italia pentru a nu fi victime ale celor ca Valdi.


Actori:  Stefano Santospago, Manuela Arcuri, Gabriel Garko, Tamara Di Giulio, Eva Grimaldi, Valeria Milillo, Laura Torrisi, Martine Brochard si altii;
Gen: Dramă;
Difuzare in Romania: SerialeOnlinez.Us;
Lansat: 2010 -;
IMDb: 5,9

PĂCATUL ȘI RUȘINEA
PĂCATUL ȘI RUȘINEA – EPISODUL 1 ✔️ PĂCATUL ȘI RUȘINEA – EPISODUL 2 ✔️
PĂCATUL ȘI RUȘINEA – EPISODUL 3 ✔️ PĂCATUL ȘI RUȘINEA – EPISODUL 4 ✔️
PĂCATUL ȘI RUȘINEA – EPISODUL 5 ✔️ PĂCATUL ȘI RUȘINEA – EPISODUL 6 ✔️ FINAL

[full-post]

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *