Păzește-mă de mine (Marasli) online subtitrat

Vezi acum Păzește-mă de mine (Marasli) online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Păzește-mă de mine (Marasli) online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


„Marașli” este o dramă cu puternice accente romantice, dar și multă acțiune. Celal Kün (Burak Deniz) este un veteran din forțele speciale turcești, a cărui viața s-a schimbat radical după ce fetița lui, Zelish, a fost implicată într-un accident tragic. Cu viața golită de sens, Celal, căruia i se spune Marașli, vrea să-i găsească pe vinovați ca să se răzbune. El deschide o librărie și începe să investigheze cele petrecute, până când, într-o zi, frumoasa fotografă Mahur (Alina Boz) intră în librăria lui. Printr-un concurs de împrejurări, fata se ia după câinile lui Celal și asistă la o crimă.


Actori:  Burak Deniz, Alina Boz, Serhat Mustafa Kiliç, Saygin Soysal, Cengiz Sezgin, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala, Nesrin Yilmaz, Bedriye Roza Çelik, Yahya Çelebi, Özgür Koç si altii;
Gen: Dramă;
Difuzare in Romania: SerialeOnlinez.Us;
Lansat: 2021;
IMDb: 7,8

PĂZESTE-MĂ DE MINE
PĂZESTE-MĂ DE MINE – EPISODUL 1 ✔️ PĂZESTE-MĂ DE MINE – EPISODUL 2 ✔️
PĂZESTE-MĂ DE MINE – EPISODUL 3 ✔️ PĂZESTE-MĂ DE MINE – EPISODUL 4 ✔️
PĂZESTE-MĂ DE MINE – EPISODUL 5 ✔️ PĂZESTE-MĂ DE MINE – EPISODUL 6 ✔️
PĂZESTE-MĂ DE MINE – EPISODUL 7 ✔️ MAME SI MĂMICI – EPISODUL 8 ✔️
PĂZESTE-MĂ DE MINE – EPISODUL 9 ✔️ PĂZESTE-MĂ DE MINE – EPISODUL 10 ✔️

[full-post]

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *