Poyraz Karayel online subtitrat

Vezi acum Poyraz Karayel online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Poyraz Karayel online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Poyraz îl întâlnește pe Aysegul într-un taxi și mai departe în episoade se îndrăgostește de ea. Cu toate acestea, el nu știe că Aysegul este fiica lui Bahri Umman, care, deși află, decide să nu-i spună lui Aysegul că lucrează cu tatăl ei. Mai departe, în sezonul 1, Poyraz află că poliția-șef „Mumtaz” l-a mințit și că a fost vina lui Mumtaz că a fost învinuit de comiterea unei infracțiuni. Apoi mai află că persoana care i-a dat porunca lui Mumtaz să-l tragă pe Poyraz în această capcană a fost socrul său Unsal. Între timp, Bahri Umman află că fiica lui și Poyraz sunt împreună, ceea ce duce la haos.

Actori:  İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Umman Çilingir, Musa Uzunlar, Şebnem Hassanisoughi, Ali İl, Ataberk Mutlu, Kanbolat Görkem Arslan si altii;
Gen: Comedie, Romantic;
Difuzare in Romania: SerialeOnlinez.Us;
Lansat: 2015 – 2017;
IMDb: 8,1.

POYRAZ KARAYEL
POYRAZ KARAYEL – EPISODUL 1 POYRAZ KARAYEL – EPISODUL 2
POYRAZ KARAYEL – EPISODUL 3 POYRAZ KARAYEL – EPISODUL 4
POYRAZ KARAYEL – EPISODUL 5 POYRAZ KARAYEL – EPISODUL 6
POYRAZ KARAYEL – EPISODUL 7 POYRAZ KARAYEL – EPISODUL 8
POYRAZ KARAYEL – EPISODUL 9 POYRAZ KARAYEL – EPISODUL 10

[full-post]

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *