Regele Leu 2: Regatul lui Simba dublat in romana

Vezi acum Regele Leu 2: Regatul lui Simba dublat in romana subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria filmeseriale , Regele Leu 2: Regatul lui Simba dublat in romana in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


The Lion King II: Simba’s Pride (1998) Online Dublat In Romana


Film Animatie / Desene Animate Dublate Walt Disney Regele Leu 2: Regatul lui Simba – The Lion King 2 (1998) Online gratis in limba romana.


Descriere: Faceţi cunoştinţă cu Kiara, fiica lui Simba si Nala, şi cu Kovu, fiul lui Scar şi Zira, noii locuitori din regat, care au descoperit puterea “Somos um” – ceea ce înseamnă “dragoste”. Kiara, care este în căutare de noi aventuri, îl întâlneşte pe Kovu, care locuieşte în Terenul Interzis, pentru că familia lui Scar a fost exilată după moartea acestuia. În timp ce încearcă să-şi găsească locul în “the circle of life”, Kiara şi Kovu dezvoltă o relaţie specială, dar interzisă, şi se luptă să o păstreze în ciuda rivalităţii dintre familii şi în cele din urmă descoperă că ei pot fi singura şansă pentru ca pacea să domnească din nou între cele două familii, cu toate că misiunea lui Kovu era cea de a-l omorî pe Simba şi de a-i lua locul pe tron. Şi de data aceasta dragostea învinge.


The Lion King 2 (1998) Vizioneaza Online

VARIANTA 1

VARIANTA 2

VARIANTA 3Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *