Regina din mai (Mayis Kralicesi) online subtitrat

Vezi acum Regina din mai (Mayis Kralicesi) online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Regina din mai (Mayis Kralicesi) online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


În partea finală a „Reginei din mai”, Yiğit și Ceylin, care nu vor să ascundă faptul că Nehir este propria fiică a lui Asu, decid să le spună adevărul lui Asu și Nehir. Deși mama vitregă a lui Nehir, Feryal, este foarte supărată în legătură cu această situație, Yiğit și Ceylin îi reunesc pe Asu și Nehir. Întâlnirea mamei și fiicei provoacă momente emoționante. Nedorind să se supună amenințărilor lui Bora, Alper face un plan secret și se căsătorește cu Dilara cu o nuntă secretă de fulgere. Ce va afla Bora, care amenință să-i aresteze pe Alper și pe Celil, că Alper și Dilara se căsătoresc? O surpriză rea îi așteaptă pe Alper și Dilara în timpul nunții. Moartea subită a bunicului lui Oğuz Etem a șocat pe toată lumea. Șocat de moartea bunicului său, Oğuz crede că bunicul său a murit din cauza lui Sencer. Oğuz face raiduri în compania lui Sencer pentru a-și răzbuna bunicul.

Actori:  Yagmur Tanrisevsin, Samet Sirmali, Ahmet Olgun Sünear, Hatice Aslan, Kazim Aksar, Burak Hakki, Derya Sensoy, Erkan Tasdögen, Sugdem Gözalir si altii;
Gen: Dramă;
Difuzare in Romania: SerialeOnlinez.Us;
Lansat: 2015;
IMDb: 5,4.

REGINA DIN MAI
REGINA DIN MAI – EPISODUL 1 REGINA DIN MAI – EPISODUL 2
REGINA DIN MAI – EPISODUL 3 REGINA DIN MAI – EPISODUL 4
REGINA DIN MAI – EPISODUL 5 REGINA DIN MAI – EPISODUL 6
REGINA DIN MAI – EPISODUL 7 REGINA DIN MAI – EPISODUL 8
REGINA DIN MAI – EPISODUL 9 REGINA DIN MAI – EPISODUL 10
REGINA DIN MAI – EPISODUL 11 FINAL

[full-post]

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *