Ronal Barbaren – Ronal Barbarul Online Subtitrat

Vezi acum Ronal Barbaren – Ronal Barbarul Online Subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria filmeseriale , Ronal Barbaren – Ronal Barbarul Online Subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Ronal Barbaren (2011) Online Subtitrat In Romana


Film Animatie / Desene Animate Dublate Ronal Barbarul – Ronal Barbaren (2011) Online Gratis Tradus, Subtitrat In Romana.


Descriere: Ronal este cel mai atipic barbar de pe Pământ. Pe el nu îl interesează nici luptele, nici cuceririle şi nici chefurile. Visul său este ca toţi să îl lase în pace. Însă soarta i-a hotărât un alt destin. Într-o bună zi, Volcazar, şeful unui trib inamic, ia în prizonierat pe toţi barbarii cu scopul de a-i sacrifica şi a-i aduce ca ofrandă zeilor, pentru a dobândi puterea asupra întregii lumi. În libertate rămâne doar Ronal. Iar acum el, împreună cu bardul Alibert, cu tânăra războinică Zandra şi cu metrosexualul elf Elric, trebuie să depăşească multe încercări pentru a-şi elibera poporul, pentru a dobândi încredere în forţele proprii şi… pentru a cunoaşte dragostea.


Ronal Barbarul (2011) Vizioneaza Online

VARIANTA 1

VARIANTA 2

VARIANTA 3Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *