Scooby Doo si Regele Spiridusilor (2008) Dublat In Romana

Vezi acum Scooby Doo si Regele Spiridusilor (2008) Dublat In Romana subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria filmeseriale , Scooby Doo si Regele Spiridusilor (2008) Dublat In Romana in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Scooby-Doo and the Goblin King (2008) Online Dublat In Romana


Film Animatie Scooby-Doo and the Goblin King / Desene Animate Scooby Doo si Regele Spiridusilor 2008 Online Gratis, Dublat In Romana.


Descriere: Ce mai situatie! Magnificul Krudsky, un magician de carnaval, fura lumina magica de la printesa zanelor, Willow, iar acum Scooby-Doo si Shaggy trebuie sa il opreasca, atat pe el, cat si pe toti cei pe care i-a transformat in niste monstri hidosi de Halloween! Eroii nostri urca in trenul ce duce spre lumea fantastica a taramului Halloween pentru a lua sceptrul magic de la Regele Spiridus inainte de miezul noptii. In drumul lor, dau peste nedemnul Calaret fara cap, Jack O’Lantern si peste o matura magica ciudata. Alaturi de acestia eroii nostri au pornit intr-o calatorie cu evenimente dintre cele neasteptate. Vizionand aceasta minunata animatie, casa ta va fi zguduita de creaturi fermecate venite din lumi stranii.


VARIANTA 1

VARIANTA 2Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *