Shrek al Treilea 2007 Online dublat in romana

Vezi acum Shrek al Treilea 2007 Online dublat in romana subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria filmeseriale , Shrek al Treilea 2007 Online dublat in romana in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Shrek the Third (2007) Dublat In Romana


Film Animatie Shrek al Treilea / Desene Animate Shrek the Third (2007) Online Gratis, Dublat In Romana.


Descriere: Cand tatal Fionei moare, Shrek trebuie sa-i urmeze pe tron, dar verdele capcaun n-are deloc chef de aceasta onoare care implica atatea responsabilitati… Astfel Shrek, Fiona, Magarusul si Motanul Incaltat pornesc in cautarea unui nou rege. Singurul candidat interesant ar fi insa un tip pe nume Artie (cunoscut noua si sub numele de “Regele Arthur”). Oare va vrea acest “tip” sa accepte responsabilitatea?
A fi rege nu este la indemana oricui, mai ales daca esti un capcaun la fel de urat mirositor ca si mlastina din care vii. Cand Shrek s-a casatorit cu Fiona, ultimul lucru la care s-a gandit a fost ca va conduce vreodata Tinutul Prea Indepartat, dar in momentul in care Regele Harold moare subit, Shrek se trezeste brusc cu o coroana regala pe cap.


Shrek the Third (2007) Vizioneaza Online

VARIANTA 1

VARIANTA 2Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *