Tom si Jerry: Vrajitorul din Oz Online dublat in romana

Vezi acum Tom si Jerry: Vrajitorul din Oz Online dublat in romana subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria filmeseriale , Tom si Jerry: Vrajitorul din Oz Online dublat in romana in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Tom and Jerry & The Wizard of Oz (2011) Dublat In Romana


Film Animatie / Desene Animate Dublate Tom si Jerry: Vrajitorul din Oz – Tom and Jerry & The Wizard of Oz (2011) Online Gratis In Romana.


Descriere: Tom si Jerry nu mai sunt in Kansas :
Au plecat in cautarea Vrajitorului, minunatul Vrajitor din Oz! Tom si Jerry se avanta dincolo de curcubeu si ajung pe cararea de caramizi galbene in noua versiune animata a clasicei povesti, Tom si Jerry: Vrajitorul din Oz/ Tom and Jerry: Wizard of Oz. Te vei intalni cu
personajele tale favorite: Dorothy, Toto, Sperieciori, Omul de Tinichea, Leul, Vrajitoarea rea din Vest, Vrajitorul si multi altii. Vei auzi multe din cantecele preferate, inclusiv Over the Rainbow.
Si vei rade de inconfundabila pereche soarece-pisica pe masura ce se trezesc aruncati intr-o tornada, lupta cot la cot impotriva maimutelor zburatoare si cu asalt castelul Vrajitoarei cea rea in incercarea eroica de a-i duce pe Dorothy si Toto (dar si pe ei insisi), in siguranta, inapoi in Kansas. La urma urmei, nicaieri nu-i mai bine ca acasa!VARIANTA 1

VARIANTA 2

VARIANTA 3

VARIANTA 4

VARIANTA 5Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *