Andor Sezonul 1 episodul 10 subtitrat online

Vezi acum Andor Sezonul 1 episodul 10 subtitrat online subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Andor Sezonul 1 episodul 10 subtitrat online in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


ANDOR SEZONUL 1 EPISODUL 10

Server II

Server III

Server IV

Server V

Într-o eră plină de pericol, înșelăciune și intrigi, Cassian Andor va descoperi diferența pe care o poate face în lupta împotriva tiranicului Imperiu Galactic. El pornește pe o cale care este destinată să-l transforme într-un erou rebel.

Seria va explora o nouă perspectivă din galaxia Războiul Stelelor, concentrându-se pe călătoria lui Cassian Andor pentru a descoperi diferența pe care o poate face. Serialul prezintă povestea revoltei în plină dezvoltare împotriva Imperiului și a modului în care oamenii și planetele au fost implicate. Este o epocă plină de pericol, înșelăciune și intrigi în care Cassian se va îmbarca pe calea care este destinată să-l transforme într-un erou rebel.

ANDOR SEZONUL 1 EPISODUL 10

Andor urmează să înfățișeze partea mai aspră a Rebeliunii, spunând nu numai povestea de origine a Rebeliunii în sine, ci și pe cea a personajului titular. În Rogue One, vedem că Cassian este dispus să omoare un alt spion rebel pentru a-l împiedica să renunțe la informații vitale pentru Rebeliune și aproape că îl asasinează și pe Galen Erso. Acest lucru demonstrează un trecut dur, cu o probabilitate mare de trădări și pierderi din perspectiva lui Cassian, așa că nu aș presupune că niciun personaj este în siguranță în spectacol.

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *