Casa iubirii Din 20 Noiembrie 2022

Vezi acum Casa iubirii Din 20 Noiembrie 2022 subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Casa iubirii Din 20 Noiembrie 2022 in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Vezi aici mai jos pe site-ul Casa iubirii Din 20 Noiembrie 2022 HD.

În ediția de marți, Casa iubirii Din 20 Noiembrie 2022 în Casa Iubirii părea să fie o atmosferă mai relaxată, în partea a doua a emisiunii au apărut noi momente tensionate în casa fetelor după ce Radu i-a făcut Ancăi un cadou surpriză, spre marea dezamăgire a lui Kingai, care speră că ea va fi aleasă.
Miercuri, însă, în casa fetelor va izbucni un nou scandal de proporții, între Larisa și Andreea, care vin în lovituri în ciuda faptului că erau bune prietene până de curând.
Tensiuni fără precedent în Casa iubirii! Larisa și Andreea, ceartă aprigă! Casa iubirii Din 20 Noiembrie 2022
În ediția de miercuri, 9 noiembrie, atmosfera tensionată se va instala din nou în Casa Iubirii . Larisa și Andreea se vor întinde după cuțite și vor rosti insulte și replici aprige.
Totul va ajunge la, Casa iubirii Din 20 Noiembrie 2022 un cap în momentul în care Larisa ridică vocea către colega ei, iar atunci Andreea va ceda nervoasă și îi va reproșa comportamentul adoptat.
Dragostea revine la Kanal D, de data aceasta printr-un show de dating impresionant, o experiență complet nouă pentru telespectatori: „Casa iubirii”! Andreea Mantea va fi prezentatoarea acestei emisiuni inspiraționale și omul empatic care va fi alături de concurenți în căutarea sufletului pereche, într-o călătorie plină de provocări.

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Am creat Serialeonlinez.Online, pentru a venii in sprijinul celor care nu au timp sa vada zilnic SERIALE ONLINE preferate. Puteti viziona oricand, si in orice zi, filmul serial sau artistic preferat, cu subtitrare si gratuit direct de pe portalul nostru. De la seriale turcesti, indiene, romanesti, japoneze sau chinezesti, chiar emisiuni pana la filme artistice Hd.