Chiriașul perfect – Kusursuz Kiraci online subtitrat

Vezi acum Chiriașul perfect – Kusursuz Kiraci online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Chiriașul perfect – Kusursuz Kiraci online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


SerialeOnlinez.Us – Filme seriale online turcesti HD subtitrate – Site-ul SerialeOnlinez.Us îți oferă filme seriale turcesti online hd subtitrate în română si filme seriale online turcesti difuzate la tv.

CHIRIAȘUL PERFECT ONLINE SUBTITRAT

Mona este o tânără care a crescut într-un orfelinat. Lucrează pentru ziarul de pe Internet și a raportat recent despre cazurile de incendiere a caselor în diferite părți ale Istanbulului. Din nou, într-o zi când merge la știrea incendiului, dau peste fotoreporterul Yakup, care a venit să facă aceeași știre. Deși se plac în secret, se ceartă pentru că au personaje complet opuse. Revenind de la știri, Mona vede că proprietarul casei, cu care este deja în bătaie, și-a pus bunurile în fața ușii și acum este fără adăpost. Întrucât prietena ei de la orfelinat și acum ofițer de poliție, Leyla, se află într-o misiune secretă, ea trebuie să accepte ca soluție temporară oferta noii sale cunoștințe Yakup de a deveni chiriaș în casa ei, care ulterior a fost împărțită în două de către o arhitectură ciudată. Cu toate acestea, în prima zi în care Mona se mută în apartament, își dă seama că în apartamentul Yuva se întâmplă lucruri ciudate. Vecinii, care se comportă în mod misterios, nu par deloc fericiți că s-a mutat în apartament. Este clar că înăuntru se întâmplă ceva extraordinar, dar înainte ca Mona să aibă timp să înțeleagă ce se întâmplă, se confruntă cu o problemă neașteptată, serioasă.Actori:  Serkay Tütüncü, Dilan Çiçek Deniz, Umut Kurt, Melisa Döngel, Rami Narin, Özlem Tokaslan, Ümmü Putgül, Nilsu Yılmaz, Ruhi Sarı, Yiğit Kağan Yazıcı, İncinur Daşdemir, Hasan Şahintürk, Beyti Engin, Deniz Cengiz, Rüçhan Çalışkur, Şirin Öten, Alptekin Serdengeçti și altii;
Gen: Comedie; Dramă; Mister
Lansat: 2022;
IMDb: 7,7


Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *