Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 122 din 19 Noiembrie 2022

Vezi acum Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 122 din 19 Noiembrie 2022 subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 122 din 19 Noiembrie 2022 in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Urmareste pe site , serialul indian Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 122 din 19 Noiembrie 2022.

Sanjana și Sameer petrec momente romantice, Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 122 din 19 Noiembrie 2022 beau vinul dat prin Anjali care are ceva în el, Sameer stinge blândul și metodele Sanjana, Mata și Simar iau loc pe masă. , întreabă ea aproximativ PYUSH, Simar spune că este cu Roshni la o cină, Pari spune că Roshni nu a făcut deserturile care trebuiau să fie împărțite, Roshni vine domestic și spune că PYUSH a fost la o întâlnire, Simar spune că faci tu deserturile? Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 122 din 19 Noiembrie 2022 Roshni spune că le-a împărtășit și că trebuia să meargă împreună cu PYUSH și să achiziționeze gogoși, Pari spune că acum nu mai este corect, Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 122 din 19 Noiembrie 2022, Roshni spune că trebuie să mă ocup de mine. soț și familie, Mata îi spune că Roshni s-a descurcat bine.

Destine Ratacite Sez 2 Ep 122 din 19 Noiembrie 2022

El dorește să o numească oricum nu poate, Sanjana este confuză, Sameer se duce după ea, se duce în camera lor și Sameer o implică. Sameer spune în care te-ai dus? Sameer spune să nu minți, am observat că ai părăsit camera altei persoane, informează ce ai făcut acolo, e nervos. Cineva bate la uşă, este Anjali, Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 122 din 19 Noiembrie 2022 are plante în mână, Anjali spune că am venit să-ţi ofer o surpriză, spune ce s-a întâmplat. Sameer spune că întreabă-ți sora, Sanjana spune că îi este rușine și el sau ea a dormit chiar aici, dar s-a trezit într-o altă cameră cu o persoană în pat, Sanjana spune că Sameer a observat că am ieșit de acolo, Anjali spune că nu ai făcut-o să o informezi? Ea spune că nu, Sanjana spune că poate fi capabilă să mă ierte.

Situația, pe de altă parte, are o întorsătură care modifică totul în viața celor 2 fete, cu toate acestea, chiar dacă acum ele nu se mai lasă doborâte și nu se mai confruntă cu vreun rău fără a lua în considerare orice consecințe fezabile, Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 122 din 19 Noiembrie 2022 sau chiar manipulează. pentru a rezolva cele mai importante necazuri ale propriului lor cerc de rude și lupta pentru a păstra concordia și pacea în interiorul casei. Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 122 din 19 Noiembrie 2022.

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Am creat Serialeonlinez.Online, pentru a venii in sprijinul celor care nu au timp sa vada zilnic SERIALE ONLINE preferate. Puteti viziona oricand, si in orice zi, filmul serial sau artistic preferat, cu subtitrare si gratuit direct de pe portalul nostru. De la seriale turcesti, indiene, romanesti, japoneze sau chinezesti, chiar emisiuni pana la filme artistice Hd.