Duran online subtitrat

Vezi acum Duran online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Duran online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


DURAN ONLINE SUBTITRAT ÎN RONÂNĂ

Scopul comun al lui Duran, Celal și Mustafa este să găsească o modalitate de a scăpa cât mai curând posibil de cartierul suburban în care locuiesc. Duran vrea să câștige turneul de Muay Thai și să devină un luptător bogat și faimos. Celal începe să lucreze la o compoziție rap după încercările sale nereușite. Mustafa, în schimb, încearcă să intre în gașca influentă a cartierului. Pentru proprietarul sălii Mănuși de Aur, fostul campion boxer Hakki, turneul care urmează este și singura ocazie de a-și scăpa de datoriile față de influentul frate al cartierului, Sedat. Când nepoata lui Hakki, Asli, care locuiește în Germania, pe care nu a mai văzut-o de ani de zile, apare cu un diamant furat și apoi îl pierde în urma unui accident, echilibrul din cartier se întoarce peste cap.


Actori:  Oktay Çubuk, Bahar Şahin, İlyas Salman, Batuhan Gelener, Erdem Şenocak, Burak Can Doğan, Lorin Merhart, Nil Keser, Cem Söküt, Mehmet Bozdoğan, Burak Kaçar, Kaya Godfrey-Simson, Seçkin Akyıldız, Kaya Erdaş, Ali Gamal, Sıla Gözüm, Tahsin Lale, Atilla Mutlu, Büsra Pelent, Albert Tallski, Yılmaz Vural, Ecmel Soydan, Mertkan Erkan, Tayfun Dal, Hasret Alkan, Ozan Buz, Erengül Öztürk, Tugay Kayan, Berat Karaman, Emrah Aytemur, Çetin Karaman, Burak Şahinbaş, Ömer Turgut Cihangir, Ejder Çevik, Musa Hizol, İbrahim Şentürk, Nils Klitsch si altii;
Gen: Dramă;
Lansat: 2022;
IMDb: 5,5


Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *