Fata de la fereastra (Camdaki Kiz) online subtitrat

Vezi acum Fata de la fereastra (Camdaki Kiz) online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Fata de la fereastra (Camdaki Kiz) online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Nalan este o tânără frumoasă care câștigă dragostea tuturor la prima vedere cu căldura ei. Întrucât singurul copil al familiei a crescut cu mâna, trandafirii, a trăit în existența vieții și Nalan a absolvit cu onoruri cele mai bune școli, Turcia găsește cel mai mare lanț hotelier, pe care compania Koroglu îl conduce ca arhitect decât el Sedat Koroglu cu căsătoria Ajun. Deși Nalan și Sedat au început să meargă mână în mână în această poveste cu speranță, crezând că se îndepărtează de secretele întunecate pe care le-au păstrat în trecutul lor; În curând viețile lor se vor scufunda în întunericul real.

Actori:  Burcu Biricik, Feyyaz Serifoglu, Hande Ataizi, Tamer Levent, Nur Sürer, Devrim Yakut, Selma Ergeç, Serif Erol si altii;
Gen:Drama;
Difuzare in Romania: SerialeOnlinez.US;
Lansat: 2021;
IMDb: 7,1.

FATA DE LA FEREASTRĂ
FATA DE LA FEREASTRĂ – EPISODUL 1 FATA DE LA FEREASTRĂ – EPISODUL 2
FATA DE LA FEREASTRĂ – EPISODUL 3 AFATA DE LA FEREASTRĂ – EPISODUL 4
FATA DE LA FEREASTRĂ – EPISODUL 5 FATA DE LA FEREASTRĂ – EPISODUL 6

[full-post]

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *