Fatmagul (Fatmagül'ün Suçu Ne?) online subtitrat

Vezi acum Fatmagul (Fatmagül'ün Suçu Ne?) online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Fatmagul (Fatmagül'ün Suçu Ne?) online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Fatmagul (Beren Saat) este o fata frumoasa si naiva, care locuieste in Cesme (un loc turistic din vestul Turciei). Dupa moartea parintilor ei, ea ramane cu fratele ei. Tanara planuise sa se casatoreasca in vara cu logodnicul ei, Mustafa( Firat Celik). Insa o tragedie de neuitat transforma viata lui Fatmagul atat de radical incat ea nu va putea sa se intoarca la viata de dinainte. Intr-o zi, fata este violata de catre patru persoane, Kerim (Engin Akyurek), Vural (Bugra Gulsoy), Erdogan (Kaan Tasaner), si Selim (Engin Ozturk).
Fatmagul este fortata sa taca si sa se casatoreasca cu unul dintre violatori ei. Viata lui Fatmagul se schimba dupa aceasta tragedie, dar lucrurile rele nu se sfarsesc. Dupa aceasta tragedie, Mustafa, logodnicul ei, nu vrea sa se mai casatoresca cu ea.
Fatmagul nu vrea nimic mai mult decat sa uite trecutul si sa traiasca restul vietii in liniste si in pace cu lumea. In timp ce incearca sa porneasca intr-o noua viata intr-un oras mare, povestea se complica dupa ce fostul ei logodnic vine dupa ea la Istanbul.
Povestea este o adaptare a romanului lui Vedat Turkali si exploreaza viata dramatica a unei fete frumoase si inocente. O va gasi Mus

Actori:  Hüseyin Tunç,Ayhan Özen,Beren Saat,Engin Akyürek,Firat Çelik si altii;
Gen:Drama; Romantic
Difuzare in Romania: SerialeOnlinez.US;
Lansat: 2010 – 2012;
IMDb: 5,6.

FATMAGUL
FATMAGUL – EPISODUL 1 FATMAGUL – EPISODUL 2
FATMAGUL – EPISODUL 3 FATMAGUL – EPISODUL 4
FATMAGUL – EPISODUL 5 FATMAGUL – EPISODUL 6

[full-post]

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *