Gulerul prafuit episodul 21 subtitrat in romana

Vezi acum Gulerul prafuit episodul 21 subtitrat in romana subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Gulerul prafuit episodul 21 subtitrat in romana in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


GULERUL PRĂFUIT EPISODUL 21


Server II

Server III

Server IV

Server V

Ali (Kaan Mirac Sezen), Zeyno (Serra Pirinc), Arap (Can Bartu Arslan) și Vefa (Durukan Celikkaya) sunt prieteni din copilărie care au fost crescuți împreună în același cartier. Ei pot face orice pentru prietenia lor. Chiar dacă provin din familii sărace, totuși știu să se distreze și să se distreze.

În timp ce Ali, Zeyno și Arap merg la liceul din cartier, prietena lor inteligentă Vefa merge la un colegiu privat cu o bursă.

Viața fericită a lui Ali și a prietenilor săi se răstoarnă dintr-o dată cu o tragedie. Tipul inteligent al grupului, Vefa, se stinge la petrecerea de la facultate. Poliția consideră moartea lui Vefa drept un caz de sinucidere fără a-l investiga în detaliu.

Pe de altă parte, Ali și prietenii săi nu cred că Vefa s-a sinucis. Ei bănuiesc că prietenul lor din copilărie s-a luptat cu hărțuirea colegilor la școală și a fost ucis de colegii săi de școală.

Când Ali, Arap și Zeyno nu renunță și încearcă să investigheze motivul din spatele morții prietenului lor din copilărie, ei află că Vefa a fost implicat într-o ceartă cu colegii săi de școală la petrecerea de la facultate.

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *