Hercai online subtitrat

Vezi acum Hercai online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Hercai online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


HERCAI (2019)
„Hercai”/ („Hercai”), povestea tulburatoare a unei tinere care plătește pentru greșelile din trecut ale familiei sale. „Hercai” îi are în centrul acțiunii pe Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), doi tineri ale căror vieți, pline de traume din copilărie, ajung să se întâlnească, să se îndrăgostească și să lupte pentru dragostea lor, în ciuda tuturor obstacolelor vieții.
Reyyan face parte din familia Șadoğlu, una dintre cele mai proeminente din Midyat, un orășel de provincie, din Turcia. Dintotdeauna frumoasa fată a considerat locul în care trăiește <închisoarea> ei, nicidecum căminul cald ce-l poate oferi o familie iubitoare. Cu toate că tatăl ei vitreg, Hazar (Serhat Tutumluer), și unchiul Cihan (Serdar Özer) sunt figuri importante în marea familie, dar și oameni de temut, adevăratul lider este bunicul tinerei, Nasuh (Macit Sonkan).

Actori:  Akin Akinözü, Ebru Sahin, Serhat Tutumluer si altii;
Gen:Drama; Romance;
Difuzare in Romania: Kanal D;
Lansat: (2019–);
IMDb: 6,9.

HERCAI
HERCAI – EPISOD 1 HERCAI – EPISOD 2
HERCAI – EPISOD 3 HERCAI – EPISOD 4
HERCAI – EPISOD 5 HERCAI – EPISOD 6

[full-post]

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *