Inimă îndurerată episodul 3 online romana

Vezi acum Inimă îndurerată episodul 3 online romana subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Inimă îndurerată episodul 3 online romana in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


INIMĂ INDURERATĂ EPISODUL 3


Server II

Server III

Server IV

Server V

Drama Inimă îndurerată este despre povestea unei familii din Usak care migrează la Istanbul. Cennet, care lucrează de mică și se pregătește de căsătorie, se căsătorește cu Yılmaz, de care s-a îndrăgostit, și vine la Istanbul din satul ei ca mireasă.

INIMĂ INDURERATĂ EP 3 SUBTITRAT

În urma căsătoriei lor, care a durat aproape patruzeci de ani, au trei copii. Căsătoria, care a început „în vremuri bune și rele”, se încheie cu paralizia și moartea lui Cennet. Ea a lăsat în urmă trei copii în lacrimi și un soț. Cu toate acestea, scrisoarea care iese la iveală după înmormântare, dă peste cap faptele pe care le crede toată lumea. După cum se dovedește, scrisoarea scrisă de Cennet înainte de moartea ei dă vina pe soțul ei. Acest lucru provoacă o dezbinare între frați: Feride, care își iubește întotdeauna tatăl necondiționat și îi stă alături, Birsen, care obișnuiește să se supună tuturor pentru a nu fi vătămată, și Halil, care de mult nu s-a alăturat tatălui său. Ca urmare a cercetărilor efectuate de-a lungul timpului, avocatul lui Cennet reușește să găsească dovezi care să demonstreze exactitatea acestei afirmații.

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *