iUmor Sezonul 13 Episodul 5 din 23 Septembrie 2022

Vezi acum iUmor Sezonul 13 Episodul 5 din 23 Septembrie 2022 subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , iUmor Sezonul 13 Episodul 5 din 23 Septembrie 2022 in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Pe site-ul nostru puteți transmite în flux această emisiune de iUmor , următorul episod din sezonul 13, episodul 5, începând cu 23 septembrie 2022.

Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să înceapă sezonul 13 al emisiunii care se difuzează la Antena. Serban Copot, si Dan Badea, gazdele emisiunii, au declarat ca fanii din casa vor avea cel mai bun sezon de pana acum. Acesta este momentul în care va începe spectacolul și ce se întâmplă!

iUmor Sezonul 13 Episodul 5 din 23 Septembrie 2022

Noul sezon pentru renumita emisiune Antena va fi difuzat pe micile ecrane în toamnă. Prezentatorii programului spun că telespectatorii vor vedea numeroase momente hilare, însă vor exista câteva modificări semnificative. La fel ca în sezoanele anterioare, la masa judecătorilor se va alătura prezența unei persoane celebre din România, de la personalități TV, până la actrițe și vedete de radio. Este probabil ca sezonul viitor să fie plin de surprize, fiind invitate cele mai mari vedete din România. De la primul episod din serie, a avut un succes extraordinar. Pe YouTube, peste 2,5 milioane de utilizatori urmăresc momente uimitoare de comedie și prăjire. Puteți urmări emisiunea de iUmor Sezonul 13 Episodul 5 începând cu 23 septembrie 2022 pe internet.

Al 13-lea sezon „iUmor” va fi difuzat în septembrie. Premiera poate fi urmărită în două părți vineri la ora 20:30 și duminică la ora 20:00 la Antena. Gazdele sale au făcut și primele declarații publice cu privire la noul sezon.

iUmor Sezonul 13 Ep 4

Sezonul 13 „iUmor” va oferi cea mai interesantă surpriză de până acum! Pe lângă spectacolele incredibil de hilare de pe scenă, avem și anumiți oameni în juriu pe care nu i-ați văzut în scene comice. iUmor Sezonul 13 este plin de fericire, râsete, tocmai ceea ce ai nevoie când scapi de pandemie” a spus Serban Copot. Puteți urmări emisiunea de iUmor Sezonul 13 Episodul 5 din 23 septembrie 2022 pe internet.

Ca și în sezonul precedent și pe lângă cei trei jurați deja prezenți, iUmor Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, vor fi prezentate o varietate de alți oameni din Statele Unite. Așadar, în fiecare episod din serial, un actor TV, un muzician sau o actriță va urca pe scenă și va evalua performanțele concurenților.

iUmor Sezonul 13 Episodul 5 din 23 Septembrie 2022

În plus, juriul nu este sigur cine sunt. Când spectacolul va începe, este singura dată când vor ști cine participă cu ei. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor lua decizia folosind „Thumbs Up” pentru „DA” precum și „Thumbs Down pentru „NU” Dacă au obținut cel puțin două voturi pozitive, concurentul va fi mutat în următoarea etapă.Puteți urmări emisiunea de iUmor sezonul 13, episodul 5, începând cu 23 septembrie 2022 pe internet.

iUmor Sezonul 13 Episodul 5 din 23 Septembrie 2022

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Am creat Serialeonlinez.Online, pentru a venii in sprijinul celor care nu au timp sa vada zilnic SERIALE ONLINE preferate. Puteti viziona oricand, si in orice zi, filmul serial sau artistic preferat, cu subtitrare si gratuit direct de pe portalul nostru. De la seriale turcesti, indiene, romanesti, japoneze sau chinezesti, chiar emisiuni pana la filme artistice Hd.