Mai Mult Decat O Familie Ep 21 si Ep 22 din 14 Noiembrie 2022

Vezi acum Mai Mult Decat O Familie Ep 21 si Ep 22 din 14 Noiembrie 2022 subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Mai Mult Decat O Familie Ep 21 si Ep 22 din 14 Noiembrie 2022 in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Din octombrie, la Acasă TV, Mai Mult Decat O Familie Ep 21 si Ep 22 din 14 Noiembrie 2022 veți avea ocazia să-l vedeți pe actorul Guy Ecker (63 de ani), care a făcut furori în România cu rolurile din telenovele de succes „Cafea cu parfum de femeie”, „Minciuna” și „ Salomee”. Noul său serial se numește „Mai mult decât o familie episodul 3 și episodul 4 din 1 noiembrie 2022” („Parientes a la fuerza”) și a fost realizat anul trecut de compania americană Telemundo. Guy a colaborat cu Telemundo în ultimii ani, cântând în alte producții ale lor: „El recluso” și „El señor de los cielos”.

„Mai mult decât o familie” spune povestea lui George Cruz (Guy Ecker), Mai Mult Decat O Familie Ep 21 si Ep 22 din 14 Noiembrie 2022 un scenarist de la Hollywood în vârstă de 50 de ani, care se confruntă cu o criză existențială. Inspirația l-a părăsit de mult și trăiește în umbra singurului său succes, în timp ce trece prin două evenimente dramatice: moartea mamei sale și infidelitatea soției sale, Leticia (Chantal Andere). Urmărește mai jos telenovela Mai Mult Decat O Familie Ep 21 si Ep 22 din 14 Noiembrie 2022 online.

George începe să se înece în propria sa depresie și singurătate, Mai Mult Decat O Familie Ep 21 si Ep 22 din 14 Noiembrie 2022 dar decide să călătorească în Mexic pentru a-și îndeplini ultima dorință a mamei sale. Aici o întâlnește pe Carmen Jurado (Bárbara de Regil), o tânără cântăreață tradiționalistă care îl va ajuta să creadă din nou în dragoste.

“Leticia Sanz este un personaj de care mi-a plăcut foarte mult, de care chiar m-am îndrăgostit. Este un personaj negativ, dar atipic.  Mai Mult Decat O Familie Ep 21 si Ep 22 din 14 Noiembrie 2022 Are multe de făcut și îmi place că are multe fațete. A fost și o plăcere. lucreaza cu Guy.Este un om grozav,un actor foarte studios,responsabil,intotdeauna bine dispus si cu energie buna.Nu l-am cunoscut personal pana la acest proiect,dar acum am reusit sa construiesc o prietenie frumoasa cu el si sotia lui”, a declarat Chantal. Urmărește mai jos telenovela mai mult decât o familie episodul 3 și episodul 4 din 1 noiembrie 2022 online.

Lisa Owen, Antonio de la Vega, Salvador Zerboni, Alejandra Ávila, Mauricio Garza, Juan Vidal, Roberta Damián, Sofía Garza și Verónica Montes fac și ei parte din distribuția acestei telenovele. Producția se bazează pe povestea originală a argentinianului Sebastián Ortega, creatorul serialului de succes Netflix, „Diario de un gigolo”.

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Am creat Serialeonlinez.Online, pentru a venii in sprijinul celor care nu au timp sa vada zilnic SERIALE ONLINE preferate. Puteti viziona oricand, si in orice zi, filmul serial sau artistic preferat, cu subtitrare si gratuit direct de pe portalul nostru. De la seriale turcesti, indiene, romanesti, japoneze sau chinezesti, chiar emisiuni pana la filme artistice Hd.