Numai Langa Tine Episodul 109 din 15 Noiembrie 2022

Vezi acum Numai Langa Tine Episodul 109 din 15 Noiembrie 2022 subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Numai Langa Tine Episodul 109 din 15 Noiembrie 2022 in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Urmărește aici pe site-ul de mai jos telenovela Numai Langa Tine Episodul 109 din 15 Noiembrie 2022.

Home TV difuzează telenovela Numai Langa Tine Episodul 109 din 15 Noiembrie 2022 , în originalul „Contigo sí”, de duminică, 26 iunie. Este povestea unei tinere, interpretată de Alejandra Robles Gil, care a să aleagă între doi bărbați, roluri interpretate de Danilo Carrera și Brandon Peniche. Serialul va fi difuzat zilnic, de luni până duminică, de la ora 12.00.
„Only by your side” este una dintre cele mai recente telenovele produse de Televisa – s-a încheiat în Mexic în urmă cu câteva luni, în martie.

Cu titlul original „Contigo sí”, Numai Langa Tine Episodul 109 din 15 Noiembrie 2022 serialul a luat amploare cu telespectatorii, înregistrând audiențe mult mai mari decât se anticipase inițial. Iar unul dintre punctele sale forte este distribuția: tânără, frumoasă și talentată, Alejandra Robles Gil, Danilo Carrera și Brandon Peniche formează trio-ul personajelor principale. Aceștia sunt susținuți de Barbara Islas, Lisardo și Ernesto Laguardia, printre alții.

Și dacă numele Peniche vi se pare cunoscut, este pentru că Brandon Peniche este fiul celebrului telenovelaist Arturo Peniche, pe care îl cunoaștem din seriale legendare precum „María Mercedes”, „Intrusa” sau „Victoria”. Numai Langa Tine Episodul 109 din 15 Noiembrie 2022 Only by Your Side” are un total de 120 de episoade și este remake-ul unei telenovele clasice din 1978, care este foarte populară în Mexic, numită „Viviana”.

Într-un mic oraș de pe litoral, Angela Gutierrez (Alejandra Robles Gil, în primul ei rol principal) este asistentă medicală care studiază Medicină. Într-o zi, îl întâlnește pe fermecătorul Alvaro Villalobos (Danilo Carrera), sosit în zonă într-o călătorie de afaceri și se îndrăgostește nebunește de el. Atractia dintre cei doi este atat de mare incat tinerii se casatoresc.

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Am creat Serialeonlinez.Online, pentru a venii in sprijinul celor care nu au timp sa vada zilnic SERIALE ONLINE preferate. Puteti viziona oricand, si in orice zi, filmul serial sau artistic preferat, cu subtitrare si gratuit direct de pe portalul nostru. De la seriale turcesti, indiene, romanesti, japoneze sau chinezesti, chiar emisiuni pana la filme artistice Hd.