Pacostea (Bas Belasi) online subtitrat

Vezi acum Pacostea (Bas Belasi) online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Pacostea (Bas Belasi) online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


İpek Gümüșçü, o gospodină și o mamă cu o casnicie fericita află că buna ei prietena Nazlı a fost trădata. İpek, care și-a finalizat educația în psihologie, este, de asemenea, foarte interesată de misterele și dramele poliției. Așa că împreună cu prietena ei încep să caute indicii pentru a putea investiga această situație când dintr-o dată se află în mijlocul unei anchete de crimă și este adusă pentru audieri. Ofițerul de poliție însărcinat cu această anchetă este comisarul de poliție Șahin Kara, iar acum İpek este forțata să-i dea o declarație ca prim suspect în ancheta crimei. Pe măsură ce toate dovezile sunt expuse, întreaga ei viață se schimbă. İpek își dă seama că viața pe care a crezut-o atât de fabuloasă este de fapt o minciună.Viața lui İpek acum se răstoarnă, iar acum trebuie să descopere și puzzle-ul cu privire la propria viață personală. În timp ce caută modalități de a realiza acest lucru, află că departamentul de poliție caută un psiholog pentru personalul lor. În pofida tuturor avertismentelor mamei sale, ea aplică și este angajată pentru slujbă, când dintr-o dată se găsește lucrând cot la cot cu Șahin Kara. Șahin nu are deloc încredere în İpek și, în același timp, simte că femeile nu au nici un loc în biroul de omucideri.

Actori:  İrem Helvacıoğlu, Seçkin Özdemir, Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neșe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Tuzl Gügur și Ergül Miray Șahin si altii;
Gen: Acțiune, Comedie, Crimț;
Difuzare in Romania: SerialeOnlinez.Us;
Lansat: 2021;
IMDb: 8,4.

PACOSTEA
PACOSTEA – EPISODUL 1 PACOSTEA – EPISODUL 2
PACOSTEA – EPISODUL 3 PACOSTEA – EPISODUL 4
PACOSTEA – EPISODUL 5 PACOSTEA – EPISODUL 6

[full-post]

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *