Povestea de pe insula (Ada Masali) online subtitrat

Vezi acum Povestea de pe insula (Ada Masali) online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Povestea de pe insula (Ada Masali) online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Haziran merge să se întâlnească cu șeful ei cu privire la poziția din Tokyo, care a fost un vis al ei. Cu toate acestea, pentru a obține această promovare, ea trebuie mai întâi să-și ajute șeful cu o situație. Ea trebuie să meargă pe insula Kırlangıç ​​și să-l convingă pe proprietarul terenului să-și vândă terenul companiei. Misiunea Ada, care este necesară pentru a-l convinge pe acest om să nu mai fie încăpățânat și să-și vândă pământul, este să afle ceva pe care îl pot folosi împotriva lui pentru a-l obliga să vândă. Când Haziran ajunge pe insulă și se plimba, se întâlnește cu Poyraz. Poyraz încearcă imediat să scape de ea. Din primul moment în care se întâlnesc, sunt enervați unul de celălalt. Cu toate acestea, Haziran a obținut informațiile de care are nevoie șeful ei.

Actori:  Ayça Aysin Turan, Alp Navruz Nihan Büyükagaç, Ipek Tenolcay, Bülent Çolak, Bedia Ener, Beril Pozam, Cem Kenar, Merve Nur Bengi, Rami Narin, Fatih Yücebag, Özge Demirtel. si altii;
Gen: Comedie, Romantic;
Difuzare in Romania: SerialeOnlinez.Us;
Lansat: 2021;
IMDb: 7,5.

POVESTEA DE PE INSULĂ
POVESTEA DE PE INSULĂ – EPISODUL 1 POVESTEA DE PE INSULĂ – EPISODUL 2
POVESTEA DE PE INSULĂ – EPISODUL 3 POVESTEA DE PE INSULĂ – EPISODUL 4
POVESTEA DE PE INSULĂ – EPISODUL 5 POVESTEA DE PE INSULĂ – EPISODUL 6
POVESTEA DE PE INSULĂ – EPISODUL 7 POVESTEA DE PE INSULĂ – EPISODUL 8
REȚETA DRAGOSTEI – EPISODUL 9 REȚETA DRAGOSTEI – EPISODUL 10

[full-post]

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *