Procesul episodul 44 subtitrat online in romana

Vezi acum Procesul episodul 44 subtitrat online in romana subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Procesul episodul 44 subtitrat online in romana in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


PROCESUL EPISODUL 44


Server II

Server III

Server IV

Server V

Avocatul Ceylin și procurorul Ilgaz… În lupta lor pentru asigurarea dreptății, au aceeași pasiune; totuși, în timp ce se luptă pe această cale, două persoane juridice ale căror metode se află la poli opuși. Cu cât mai mult legat de reguli, mai onest și mai strict Ilgaz este; Ceylin este la fel de fără granițe, nereglementat și rebel. De aceea, de fiecare dată când drumurile lor se încrucișau, s-au ciocnit, s-au testat unul pe altul și au rămas pe părți opuse. Până când viața le-a încrucișat din nou calea…

PROCESUL EPISODUL 44 SUBTITRAT

Ilgaz, adus la el ca dosar de crimă; Este prins nepregătit pentru lovitura șocantă adusă familiei sale de cadavrul unei femei găsit într-un container de gunoi. Fratele său Çınar este văzut ca principalul suspect în acest caz. Ilgaz are nevoie de un avocat bun pentru a-și salva fratele, așa că ajunge în pragul unei decizii grele. Toate trăsăturile lui Ceylin pe care nu le aprobă niciodată sunt ca cheia barelor de fier care vor fi închise fratelui său. O va ajuta Ceylin pe Ilgaz pe acest drum plin de greutăți cu care trebuie să se confrunte?

Ceylin și Ilgaz; în acest punct de cotitură, pe care nu se așteptau niciodată să-l întâlnească, punând la îndoială adevărurile pe care le considerau indispensabile până astăzi; se vor trezi, de asemenea, zbârnind într-o mare de secrete pe care nu știu să înoate.

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *