Recviem pentru copilărie online subtitrat

Vezi acum Recviem pentru copilărie online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Recviem pentru copilărie online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


RECVIEM PENTRU COPILĂRIE (2013) ONLINE SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V

În 1939, în pragul celui de -al Doilea Război Mondial , Reformatorul St. Judes este o școală irlandeză nemiloasă pentru băieți. Cenușie, posomorâtă și condusă de sadicul frate John ( Iain Glen ), școala preferă pedeapsa reabilitării. Dar noul profesor laic William Franklin ( Aidan Quinn ), proaspăt venit în prima linie a Războiului Civil Spaniol , luptă pentru a-i elibera pe băieți de asupritorii lor.

Patrick Delaney 743 ( Chris Newman ) ajunge la școală la vârsta de 13 ani și jumătate. Lui, ca tuturor băieților, i se alocă un număr pe care îl folosesc frații. Franklin, însă, folosește întotdeauna numele băieților. Delaney este un băiat atrăgător și primește atenția nedorită a unui frate pedofil , fratele Mac ( Marc Warren ), care îl molestează și îl violează pe băiat în toaletele școlii. Băiatul povestește despre încercarea sa unui preot în vizită în spovedanie doar pentru a i se spune să nu spună niciun cuvânt nimănui. Cuvântul despre mărturisirea lui Delaney ajunge la fratele Mac care îl pedepsește pe băiat forțându-l sub un duș rece gol, apoi dându-i hainele pentru ca și ele să fie ude.

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *