Reteta Dragostei (Askin Tarifi) online subtitrat

Vezi acum Reteta Dragostei (Askin Tarifi) online subtitrat subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Reteta Dragostei (Askin Tarifi) online subtitrat in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Fırat, un maestru de kebab auto-făcut, vrea să-i dea o lecție celebrului antrenor de viață Doctor Ask, care se joacă cu destinul său. Călătoria furioasă a lui Fırat îl trage la un restaurant francez. Fırat, care în trecut a fost un bun bucătar în bucătăria franceză, recâștigă bucătăria care îl pasionează; El întâlnește dragostea adevărată datorită frumosului Naz Soyluer, proprietarul restaurantului. Fırat Chef, un vrăjitor alimentar care îmbină bucătăriile estice și occidentale, își va da seama că nu există o singură rețetă de dragoste în cartea sa de rețete care să surprindă pe toată lumea. Mergând într-o călătorie de dragoste de nedescris, va putea Fırat să-l învețe pe Doctor Ask o „lecție de dragoste”? Sau va vâna în drum spre vânătoare? Va reuși Fırat să găsească Rețeta pentru dragoste sau există o rețetă pentru dragoste?

Actori:  Kadir Doğulu, Serra Arıtürk, Cem Davran, Alper Saldıran,Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Asuman Sazlık, Onur Yakıcı, Batuhan Bayır si altii;
Gen: Romantic;
Difuzare in Romania: SerialeOnlinez.Us;
Lansat: 2021;
IMDb: 6,6.

REȚETA DRAGOSTEI
REȚETA DRAGOSTEI – EPISODUL 1 REȚETA DRAGOSTEI – EPISODUL 2
REȚETA DRAGOSTEI – EPISODUL 3 REȚETA DRAGOSTEI – EPISODUL 4
REȚETA DRAGOSTEI – EPISODUL 5 REȚETA DRAGOSTEI – EPISODUL 6
REȚETA DRAGOSTEI – EPISODUL 7 REȚETA DRAGOSTEI – EPISODUL 8
REȚETA DRAGOSTEI – EPISODUL 9 REȚETA DRAGOSTEI – EPISODUL 10

[full-post]

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *