The Peripheral Sezonul 1 episodul 7 subtitrat romana

Vezi acum The Peripheral Sezonul 1 episodul 7 subtitrat romana subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , The Peripheral Sezonul 1 episodul 7 subtitrat romana in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Server II

Server III

Server IV

Server V

The Peripheral este o miniserie Cyberpunk originală Prime Video , adaptată după romanul cu același nume al lui William Gibson din 2014 și scrisă de Scott Smith, cu Jonathan Nolan și Lisa Joy (echipa de soț și soție din spatele Westworld ) producatori executivi.

THE PERIPHERAL SEZONUL 1 EPISODUL 7 ONLINE SUBTITRAT

Romanul se concentrează pe Flynne și pe fratele ei, Burton. Burton este un veteran al forței de elită Haptic Recon a Corpului Marin al Statelor Unite. El este angajat pentru un loc de muncă de securitate care are loc în ceea ce el crede că este spațiul cibernetic. Când Flynne îi ia temporar locul, ea este martoră la ceva care ar fi putut fi o crimă.

The Peripheral este o întoarcere emfatică la science-fiction pe care a încetat să o scrie după începutul acestui secol, plasată în nu unul, ci două viitoare. Primul, nu departe de ziua noastră actuală, are loc într-o lume Winter’s Bone , unde singurele industrii care încă supraviețuiesc sunt versiuni ușor evoluate ale Walmart și comerțul cu metanfetamina. Al doilea viitor este stabilit mai departe în timp, după o serie de evenimente nu tocmai cataclismice care au ucis cea mai mare parte a populației lumii, lăsând în urmă o clasă monarhică de gangsteri, artiști de spectacol și publiciști într-o Londra altfel pustie.

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *