Viola ca marea episodul 12 online [Final sezon]

Vezi acum Viola ca marea episodul 12 online [Final sezon] subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Viola ca marea episodul 12 online [Final sezon] in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


SerialeOnlinez.Us – Filme seriale online turcesti HD subtitrate – Site-ul SerialeOnlinez.Us îți oferă filme seriale turcesti online hd subtitrate în română si filme seriale online turcesti difuzate la tv.

Va invit sa urmariti alaturi de noi aici pe site, serialul italian Viola ca marea episodul 12 online subtitrat in romana.


VIOLA CA MAREA EPISODUL 12

Server II

Server III

Server IV

Server V

Violet Vitale, o femeie superbă și magnetică care a lucrat mereu în domeniul jurnalismului de modă, se mută din Paris înapoi la Palermo, înarmată doar cu optimism și încredere, pentru a-l căuta pe tatăl pe care nu l-a cunoscut niciodată.
Acolo, Violet începe să lucreze pentru un editor online, acoperind ritmul crimei, colaborând cu inspectorul Francesco Demir. Este carismatic și seducător, cu talent de investigație de vârf, dar puțină încredere în umanitate… în asta, opusul polar al lui Violet. Foarte intuitiv la locul de muncă, Demir este, de asemenea, impulsiv și dat să încalce regulile. Perechea lucrează cot la cot la cazuri de omucidere, ea ca reporter, el ca polițist. Foarte greu la început, având în vedere ciocnirea contrariilor, în timp ei învață să colaboreze cu succes. În parte pentru că Violet poate conta pe darul ei special: sinestezia. Sinestezia nu este doar o figură de stil, dar și amestecul propriu-zis spontan și incontrolabil al mai multor simțuri – văzul și auzul, de exemplu. În cazul lui Violet, ea asociază emoțiile cu culorile.

The post Viola ca marea episodul 12 online [Final sezon] appeared first on SerialeOnlinez.Us – Filme seriale online turcesti HD subtitrate.

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *