Vocea Romaniei Sezonul 10 Episodul 11 din 18 Noiembrie 2022

Vezi acum Vocea Romaniei Sezonul 10 Episodul 11 din 18 Noiembrie 2022 subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Vocea Romaniei Sezonul 10 Episodul 11 din 18 Noiembrie 2022 in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


Vă invităm să vă uitați la afișarea Vocea Romaniei Sezonul 10 Episodul 11 din 18 Noiembrie 2022 on-line sub site-ul nostru de internet. Episodul este publicat integral sub.

Când Vocea Romaniei Sezonul 10 Episodul 11 din 18 Noiembrie 2022 . După o pauză de două-12 luni, de-a lungul căreia pasionații au așteptat cu nerăbdare reluarea afișajului, Vocea României revine la PRO, cu un număr sferic – sezonul 10. Luna septembrie debutează cu o informație superbă pentru fanaticii celor mai bune piese și divertisment. Asta în timp ce Vocea României începe ofensată la PRO! Urmariti chiar aici pe site-ul de sub display vocea romaniei sezonul 10 episodul noua din 4 noiembrie 2022 on-line.

Vocea Romaniei Sezonul 10 Episodul 11 din 18 Noiembrie 2022 on-line
Sezonul 10 începe în luna septembrie, de la ora 20:30, și ar putea fi difuzat în fiecare vineri. Cunoscutul display, în care întoarcerea scaunelor este pașaportul către o profesie în curs pentru fiecare celebritate aspirantă, garantează multe surprize în aceste 12 luni, de la o nouă gamă de judecători până la un scaun dublu.

După o pauză lungă ca substitut, Vocea României revine, cu sezonul 10, la PRO, iar pasionații ar putea fi uimiți să constate că au existat modificări în componența juriului, dar în plus că, pentru prima dată, este de mile un scaun dublu. Cea mai bună componentă neschimbată este prezența prezentatorului. Este gata Pavel Bartoș, actorul carismatic fiind singurul care va prezenta concurenții pe scenă, ca și până acum, și care va ține ecosistemul în stilul funcționării. Urmariti chiar aici pe site-ul de sub display vocea romaniei sezonul 10 episodul noua din 4 noiembrie 2022 on-line.

De asemenea, actorul va organiza interviuri în culise cu concurenții și susținătorii acestora. Evident, ca de obicei, nu puteau lipsi schimburile spumoase de tulpini între el și jurați, care, de-a lungul timpului, îi bucură pe telespectatori.

Vocea Romaniei Sezonul 10 Episodul 11 din 18 Noiembrie 2022

Dacă și în aceste 12 luni display-ul ar putea avea prezența veteranilor Tudor Chirilă și Smiley, dar și a Irinei Rimes, care nu colaborează nici pentru prima dată, Vocea României sezonul 10 aduce câteva informații. Denis Roabeș – The Motans și Theo Rose ar putea face parte din juriu pentru prima dată.

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Am creat Serialeonlinez.Online, pentru a venii in sprijinul celor care nu au timp sa vada zilnic SERIALE ONLINE preferate. Puteti viziona oricand, si in orice zi, filmul serial sau artistic preferat, cu subtitrare si gratuit direct de pe portalul nostru. De la seriale turcesti, indiene, romanesti, japoneze sau chinezesti, chiar emisiuni pana la filme artistice Hd.