Welcome to Chippendales Sezonul 1 episodul 1 online

Vezi acum Welcome to Chippendales Sezonul 1 episodul 1 online subtitrat in romana hd unul dintre cel mai bun film episod din categoria Seriale Online , Welcome to Chippendales Sezonul 1 episodul 1 online in format hd si dublat in limba romana hd pus la vizionare gratuit pentru tine si familia ta .


WELCOME TO CHIPPENDALES SEZONUL 1 EPISODUL 1


Server II

Server III

Server IV

Server V

Numele „Chippendales” poate suna ca personajele populare de desene animate Disney care și-au primit propriul film pe Disney+ în mai 2022 . Cu toate acestea, acest nume se referă la o trupă de stripteze masculine care a fost populară la sfârșitul anilor ’70 și începutul anilor ’80 înainte de a merge la vale din cauza unui amestec de lăcomie, trădare și chiar crimă.

WELCOME TO CHIPPENDALES SEZONUL 1 EPISODUL 1 SUBTITRAT

Primele două episoade din Welcome to Chippendales au premiera pe 22 noiembrie 2022 , aici pe site. După aceea, fiecare episod va fi lansat săptămânal până pe 3 ianuarie 2023, când va difuza finalul serialului.

Kumail Nanjiani îl interpretează pe Somen „Steve” Banerjee, un om de afaceri indian care a luat aur când a cumpărat un club de noapte eșuat din Los Angeles și a adus o trupă de dansuri exotice masculine pentru a cânta pentru femei, dar deciziile proaste de afaceri și concurența crescândă l-au condus la o situație întunecată și periculoasă. cale. Nanjiani a fost recunoscut pentru prima dată după ce l-a jucat pe Dinesh Chugtai în popularul serial de comedie HBO Silicon Valley . De asemenea, a primit o nominalizare la Oscar pentru co-scenariul filmului de comedie din 2017 The Big Sick împreună cu soția sa Emily V. Gordon, în care a jucat și el. Pe lângă asta, Nanjiani a apărut în mai multe alte filme și emisiuni, inclusiv Eternals și Obi-Wan Kenobi .

Loading...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *